LT News - шаблон joomla Оригами
13 червня

Для тих, хто прагне опанувати кондитерське мистецтво "з нуля"

Автор 

Кондитер - це та професія, майстри якої створюють свято у вирі буденності, передають барви природи та свою творчу фантазію у смачному солодкому диві. Небагато знайдеться людей, котрі відмовилися б від витворів умілих рук професіонала. Творчість кондитера здатна задовольнити не лише гастрономічні, а й естетичні та культурні смаки сучасної людини. 

Про це ТРИБУНІ повідомив Кiровоградський ОЦЗ

Для тих, хто прагне осягнути кондитерське мистецтво «з нуля» Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за сприяння служби зайнятості, пропонує Вам опанувати цю професію і стати професіоналом своєї справи. Навчання розпочинається 20 червня та триватиме 6,7 місяців.

У процесі навчання Ви дізнаєтесь усі тонкощі кондитерського мистецтва, включаючи дрібниці, які можуть вплинути на якість: від замішування тіста, кремів, конфі і мармеладу, правильного температурного режиму при випічці і зберіганні, до якісної презентації виробів. Крім того, Вас навчать правилам користування обладнанням та інвентарем, і санітарно-гігієнічні нормам при роботі з солодким.

Випускники стають не тільки висококваліфікованими фахівцями з кондитерського мистецтва, а й мають можливість у подальшому відкрити власний солодкий бізнес.  Якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Прочитано 32 разів